MesoLift

Vroeg of laat zijn ze er, die vervelende rimpels en fijne lijntjes in de huid. Iedere man of vrouw stoort zich er aan. Het geeft een oude en vaak vermoeide uitstraling terwijl men zich helemaal niet zo voelt. De huid in uw gezicht wordt helaas slapper. Met de MesoLift is het eenvoudig te verhelpen.  Fijne lijntjes worden zachter door het injecteren van Hyaluronzuur 2%. De huid wordt strakker door het injecteren van speciale peptides.

MesoLift voor huidverjonging is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen met microinjecties, juist daar waar ze nodig zijn, op zo’n 1 tot 2 mm. diepte in de huid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een computergestuurd Mesopistool waardoor de behandeling snel en vrijwel pijnloos is. De cocktail is biologisch afbreekbaar en mag zeker niet vergeleken worden met rimpelfiller. Bij het injecteren of insluizen maken we gebruik van een vitamine- en mineralencomplex dat de werking van fibroblasten stimuleert. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert.

 

De MesoLift-behandeling

Onze MesoLift huidspecialist spuit de vloeistof voorzichtig onder de huid. Dit gebeurt met een heel fijne naald en samen met het verdovingsmiddel zorgt dit ervoor dat de ingreep pijnloos verloopt. Na afloop van de behandeling kunt u uw bezigheden direct weer hervatten.

Naarmate we ouder worden, verslapt niet alleen onze huid, ook de botstructuur verandert. En dat heeft zijn uitwerking op de kaaklijn. De wangen zakken wat uit en het gezicht verliest zijn oorspronkelijke, mooie V-vorm. Een injectable behandeling kan dit goed oplossen. Door een peptide in te spuiten, kunnen we uw kaaklijn verstevigen en verstrakken en de contouren herstellen.

De MesoLift Hyaluronzuur is een cocktail op basis van 100% puur Hyaluronzuur van 2% die de fibroblasten aanzetten tot vormen van nieuw collageen en elastine. Het collageen geeft de vaste structuur aan de huid terwijl de elastine voor rekbaarheid zorgt.

 

Meso Lift Hyaluronzuur is een vloeibare lichte vulling en versteviging van de huid, voor matige rimpels en lijnen. In het te behandelen gebied wordt om de 2-3 MM een druppeltje 2% puur Hyaluronzuur  met een Mesogun geïnjecteerd. De Vital trekt vervolgens vocht aan en zorgt ervoor dat de huid beter gehydrateerd wordt. Ook wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. MesoLift geeft het beste resultaat als u behandeling regelmatig herhaalt. De behandeling kan met een tussenpauze van 4 weken herhaald worden. Deze behandeling is niet voor (diepere) rimpels, diepere groeven en of volume vulling.

 

VOORDELEN

- geen lokale verdoving nodig
- natuurlijk en duurzaam resultaat
- onmiddellijke hydratatie in de huid
- bevordering van de vorming van collageen
- puurste Hyaluronzuur en is 100 % biologisch afbreekbaar

 

ZONES

lichte liplijntjes - mondhoekplooitjes - neuslipplooi lijntjes

lach lijntjes - marionetten lijntjes - lichte kraaienpootjes - kaaklijn
matige wangen lichte volume - matige jukbeenderen lichte volum

 

Uw huidconditie bepaalt welke actieve stoffen de specialist zal gebruiken. Een op maat gemaakt programma kan bestaan uit aminozuren, vitamines, actieve bio-stimulerende middelen, collageen, minerale zouten, hyaluronzuur, DNA-derivaten, homeopatische middelen en soms plantaardige extracten. De stimulerende middelen worden geïnjecteerd in de maximale veilige dosis voor een mooi en langdurig resultaat.

    • Hylaronzuur:  Een natuurlijk huidbestanddeel voor een sterke, strakke en elastische huid
    • Aminozuren:  Herstructureren en herstellen de weefsels die door huidveroudering zijn beschadigd
    • Mineralen:  Stimuleren het weefselmetabolisme
    • Vitamines: Gaat de verdunning van de huid tegen, brengt anti-oxidanten in, stimuleert collageen en verbetert de bloedsomloop van de huid.
    • Lipolyse:  PPT lipolyse lost het vet op

 

NAZORG

Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de lengte van de naalden zal de huid er roze/ rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypes zal dit snel verdwijnen, bij andere kan de roodheid enkele uren aanblijven. Make-up, sauna, zonnenbank of sporten is op de dag van de behandeling af te raden.