Hyaluron Fillers

Vanaf ongeveer ons 25e levensjaar maakt onze huid minder onderhuids bindweefsel en elastine aan. Ook houdt de huid minder vocht vast. De huid wordt dus minder veerkrachtig en verslapt gestaag. Hierdoor ontstaan rimpels.

Roken, stress en uv-straling uit bijvoorbeeld zonlicht versnellen dit proces. Om het gezicht een voller en jeugdiger karakter te geven, kan een vulmiddel zoals Hyaluron fillers onder de huid worden gespoten. Dit is een goede manier om rimpels en fijne lijntjes tegen te gaan. Fillers worden ook gebruikt om de lippen weer jong te laten lijken en voller te maken.

 

Resultaat van hyaluron fillers

Het resultaat bij een filler behandeling is direct zichtbaar en houdt afhankelijk van de variant 5 tot 11 maanden aan. Wij werken met biologisch afbreekbare hyaluron fillers, de filler wordt door het lichaam zelf weer afgebroken. Omdat onze fillers een zeer veilig middel zijn, kunt u de behandeling zo vaak herhalen als u dat wilt. De meeste mensen komen jaarlijks voor een behandeling en houden zo hun gewenste resultaat bij. Uiteraard zijn de huidconditie en leefwijze van invloed op de houdbaarheid van het resultaat. Op langere termijn verkrijgt men de beste resultaten als men de behandeling herhaalt voordat het product volledig verdwenen is, zo verkrijgt men een geleidelijke opstapeling van het product en dus een voller en mooier resultaat.

 

Volume behandeling van de lippen & liplijnen

Volle lippen geven een mooie, warme en sensuele uitstraling. Daarom is de lip vergroting momenteel erg populair zowel bij jongere als oudere vrouwen. De wens om het volume, de cupidoboog of de contouren van de lippen (liplijnen) te laten verbeteren, kan vele verschillende redenen hebben. Zo kan de verhouding van de onder en bovenlip niet kloppen of kunnen de lippen van nature te klein of niet mooi van vorm zijn. Ook verliezen de lippen naarmate we ouder worden hun volume en contouren. Met een hyalyron filler behandeling kunnen we op subtiele wijze het gezicht weer mooi in balans brengen. Bij een lip volume behandeling kunt u alleen van de  "Hyaluronzuur Volume Filler" gebruik maken.

 

Hoe verloopt de behandeling?

Dankzij onze verfijnde injectietechniek van de Mesogun wordt het pijngevoel tot een minimum beperkt. Op verzoek kunnen wij van te voren de behandelplaats verdoven. Helaas plaatsen wij geen hyaluron fillers over een filler behandeling die kort geleden door een andere salon geplaatst is.

 

Na de behandeling

Iedere behandeling met fillers kan de volgende bijwerkingen hebben: roodheid, blauwe plekjes, kleine lokale verdikkingen en/of gevoeligheid in het behandelde gebied. Deze symptomen kunnen enkele uren tot twee weken aanhouden. Het zijn normaal voorkomende symptomen na de behandeling. Zodra een eventuele zwelling minder wordt, zal een klein deel van het volume verloren gaan. Nadien kan het eindresultaat pas worden beoordeeld.

 

Belangrijk

Complicaties komen zelden voor. Wij werken alleen met veilige en wetenschappelijk bewezen tijdelijke fillers, gemaakt door de grote en erkende medische fabrikanten. Toch bestaat er een kleine kans op de vorming van bolletje, infectie of een allergische reactie. Hyaluronzuur fillers kunnen worden opgelost met Hyaluronidase, dan is het probleem verholpen. Alle fillers zijn tijdelijk, een mogelijk probleem lost met de tijd altijd op.

 

Nacontrole 

Als je niet tevreden bent over het eindresultaat dan maak je een afspraak voor een nacontrole. Je bespreekt dan met de Meso specialist wat het effect van de behandeling is en het wat het verwachtingspatroon was. Na 1 tot 2 weken controleer je of de dosering juist is geweest. Bij de eerste behandeling gebruik je meestal standaardeenheden. Dan kan het zijn dat het net niet genoeg is geweest. Ieder lichaam reageert natuurlijk anders op hyaluronzuur. Bij een nacontrole afspraak kan er in overleg een correctie bijspuiting van de Hyaluronzuur filler worden bijgespoten. Maximaal gebruiken we hiervoor 0,2 ML.

Een nacontrole afspraak zit niet in ons standaard Hyaluronzuur filler tarief. Een nacontrole afspraak kunt u alleen op uw eigen verzoek laten inboeken. Dit is mogelijk tussen 1 tot 3 weken na de 1e behandeling.

 

Touch Up

Om het behaalde resultaat langer te behouden is, wordt een een ‘touch-up’ behandeling aangeraden,. Hiervoor gebruiken we maximaal  0,5 ML. Dit is mogelijk tot 6 maanden na uw 1e behandeling, daarna raden wij u een gehele spuit van 1 ML aan.

 

Zones

Rimpelbehandeling, neus-lipplooi, lip volumevergroting, mondhoeken, marionetten lijnen
De Meso Injectables behandelingen bij Beautysalon Le Paris worden uitsluitend uitgevoerd door gecertificeerde Master Meso specialisten